دوره درمان حس تنهایی-رهاشدگی

 

جواب این سئوالات را می خواهیم :

  • آن چیزی که  من را اذیت می کند و باعث مشکلاتی در زندگی شخصی و عاطفی من شده، تله رهاشدگی است؟
  •  با توجه به مشکلات گذشته و فعلی ام، این دوره به درد من می خورد؟

 

 

اینجا در این ویدئو،

از شرایطی که  دوره کودکی ات را گذرانده ای و  در آن رشد کردی  و از  مشکلاتی که در حال حاضر با آنها مواجه هستی، می گویم. خودت به راحتی می تونی جمع بندی کنی و ببینی دوره درمان حس تنهایی-رهاشدگی به درد ت می خورد؟

 

اگر شرایط گفته شده، برای شما آشنا است و دوران کودکی خود را در اینچنین شرایط و موقعیتهایی گذرانده اید،

به احتمال قوی  تله رهاشدگی، شما را وادار به رفتارهای اشتباه در زندگی کنونی (در حال حاضر) می کند و دوره درمان حس تنهایی رهاشدگی دوره مناسب برای بهبود شما است .

 

برای کمک بیشتر به شما، در یک جدول، مشکلات گذشته و مشکلات فعلی فرد با  تله رها شدگی ، را طبقه بندی کرده ام .

 

مشکلات گذشته :

مشکلات فعلی :

·  اگر در سن کودکی ، یکی از والدین شما بیمار بوده و بستری بوده مدت زمان زیادی پیش شما نبوده ... از دنیا رفته یا والدین جدا شدند برای همیشه شما را ترک کرده است .

·    افرادی که والدین بی ثبات و دم دم مزاج داشتند رفتارشان قابل پیش بینی نبوده ( یعنی مدام از حالت مهربانی به عصبانی ، خوش اخلاق به بداخلاق و برعکس تغییر کنند).

·    افرادی که والدین مدام دعوا داشتند،آتش دعوا بین والدین چنان بالا می گرفت که هر لحظه می ترسیدید مادر (پدر)کتک بخورد و یا آسیب ببیند .

·   بعد از یک دوره  جلب توجه والدین، یکباره مورد غفلت و بی توجهی قرار گرفتید. ممکن است به علت تولد برادر یا خواهر جدید و یا ازدواج مجدد باشد .

همچنین

·    کودکانی که تحت سرپرستی دایه یا پرستار بزرگ شده و یا به مراکز شبانه روزی سپرده شدند.کودکانی که سرپرستشان مدام عوض می شود .

·   به طور کل کودکانی که والدینشان وقت و فرصت کافی برای آنها نمی گذارند. اولویت نبودند.

1-     این فکر دست از سرت برنمی دارد : که افراد مهم زندگی ام را دیر یا زود از دست خواهم داد و تا آخر عمر تنها خواهم ماند.

2-    در روابط صمیمی تاب تحمل تنهایی را ندارید و مدام اشتغال ذهنی با تنها گذاشته شدن و یا بی وفایی نامزدتان (یا همسرتان) ذهن شما را آزار می دهد.

3-    ممکن است نامزدتان (یا همسرتان) موقتا چند لحظه حواسش به شما نباشد، یا گاهی علاقه به این داشته باشد که بدون شما وقت بگذراند، هرگونه بی اعتنایی از جانب او را نوعی نارضایتی از ادامه رابطه تفسیر می کنید.

4- اکثرا جذب افرادی می شوید که  نسبت به شما توجه کافی ندارند .

5- تاب تحمل هیچ گونه قهر و کناره گیری را ندارید و درباره پایان رابطه اغراق می کنید.

6-  به کسی علاقمند می شوید که به شما بی احترامی و یا توهین می کند اما از علاقه شما به ادامه رابطه کم نمی شود.

7-   مدام سعی در تغییر خودتان دارید تا بیشتر شبیه آنچه نامزدتان (یا همسرتان) می خواهد و می گوید درست است بشوید تا مبادا او را ناراحت کنید و او شما را ترک کند یا با کسی دیگر وارد رابطه بشود.

8-   وقتی در رابطه هستید و فکر می کنید همه چیز خوب است ، اما طرف مقابل گویا از یک جنبه هایی از رابطه رضایت ندارد و بدون زدن حرفی به شما بی محلی و بی توجهی می کند و یا ناپدید می شود .

9-  در اوایل رابطه به شدت به طرف وابسته می شوید و احتمالا به این نتیجه می رسید که نامزدتان به راحتی می تواند شما را وابسته ی خود کند و بعد شما  را به حال خود رها کند.

 

 جهت هماهنگی وقت آنلاین پیام در واتس اپ : 09356842637

خوب باشید.

یاسمن رحیمی