ارتباط مستقیم با روانشناس divorce advice divorce برترین مشاور تهران Marriage مخالفت خانواده مخالفت خانواده پسر با ازدواج مخالفت خانواده در ازدواج مخالفت خانواده با ازدواج مرکز مشاوره طلاق در شمال تهران مشاوره ازدواج مجدد مشاوره قبل از طلاق مشاوره قبل و بعد از طلاق مشاوره تلفنی طلاق مشاوره تلفنی ازدواج مشاوره با متخصص ازدواج مشاوره ازدواج طلاق پایان زندگی زناشویی مشاور خانواده خوب و با تجربه در تهران معرفی بهترین مشاور خانواده در تهران آدرس و تلفن بهترین مشاور خانواده در تهران مرکز مشاوره برای طلاق دکتر مشاور خانواده شکست عاطفی سبک زندگی زمان حال آموزش ریلکسیشین افکار مشاور بهترین دکتر روانشناس آنلاین مشاور روانشناس خوب تهران مشاوره تلفنی مشاوره روانشناسی آنلاین متخصص روانشناس باتجربه در تهران استرس تنظیم هیجان هیجان minfulness ذهن آگاهی مشاوره طلاق پرخاشگری عصبانیت راه های کنترل خشم خشم بهترین مشاور ازدواج تهران بهترین مشاور خانواده بهترین مرکز مشاوره تهران مرکز مشاوره روانشناسی یاسمن رحیمی متخصص روانشناس یاسمن رحیمی خیانت زن و مرد متاهل به یکدیگر متخصص زوج درمانی متخصص مشاوره طلاق مشاور روانشناس خوب اضطراب مرکز مشاوره تخصصی مشاوره تلفنی با متخصص روابط جنسی قبل از ازدواج مراکز مشاوره ازدواج در تهران خیانت زنان تست های تخصصی روانشناسی و مشاوره قبل از ازدواج تست روانشناسی قبل ازدواج بهترین مرکز مشاوره تخصصی طلاق عاطفی طلاق مردان مجرد نشانه های عاشق شدن تستهای روانشناسی اضطراب حسادت خیانت همسر خیانت در زندگی زناشویی بهترین مشاور بهترین روانشناس در تهران مشاوره پیش از ازدواج مرکز مشاوره شمال تهران مرکز مشاوره برای ازدواج مشاوره ازدواج

 

 

چگونه یک روانشناس خوب پیدا کنیم؟

پیدا کردن روانشناس کار آسانی است ولی مسئله ایی که این کار را مشکل می کند این است که بدانید این مشاور یا روانشناس خوب برای حل کردن مشکل شما مناسب است یا خیر. آیا این مشاور و روانشناسی که پیدا کرده اید همانی است که برای شما مناسب است ؟ شش سئوال را هنگام پیدا کردن رواشناس از خودتان بپرسید. جواب این سئوالات خیلی به شما کمک خواهد کرد که بدانید روانشناسی که پیدا کرده اید برای شما مناسب است یا خیر.

سئوال اول :نشستن کنار درمانگر چه حسی به شما می دهد ؟

در کنار این فرد (روانشناس) احساس امنیت و راحتی می کنید؟ به راحتی می توانید مکالمات کوتاه را با او شروع کنید؟ آیا این روانشناس، فردی واقع بین و منطقی است و به راحتی می توان با او ارتباط برقرار کرد یا اینکه فردی خشک و سرد است که به لحاظ احساسی و هیجانی خنثی است ؟ آیا روانشناس تان فردی است که به شدت در افکار خود غوطه ور است یا اینکه خیلی زیاد احساسی و همدلانه برخورد می کند؟ مسلم است که مراجعه به روانشناس آن هم برای بار اول کمی در ما اضطراب و دلهره ایجاد می کند . اما اگر روانشناس آنطور که باید برای شما مناسب نبود و احساس خوبی در شما ایجاد نکرد، اتفاق ناگواری نیوفتاده است ، چون هیچ قرارداد و قانونی وضع نشده است که شما کارتان را باید با همان روانشناس ادامه بدهید .

با این حال مهم است که بررسی کنید ببینید این واکنش منفی شما نسبت به مشاور دقیقا برای چیست ؟آیا این اجتناب شما از درمان فقط به علت دوست نداشتن درمانگر و قضاوت وی است ؟ اگر دیدید که این واکنش منفی را نسبت به هر مشاوری که مراجعه می کنید دارید آنوقت قضیه فرق می کند. پس احتمالا این مسئله مربوط به خود شما است که طبق یک الگوی رفتاری که به علت ترس از تغییر از شروع درمان اجتناب کنید .

 

ادامه مطلب

 

 

خوب باشید.

یاسمن رحیمی

 

تلفن کلینیک (دولت) :26605034

جهت وقت مشاوره آنلاین »  پیام به واتس اپ : 09356842637

پیج در اینستاگرام 

rahimi.therapist